Kik voltak a rögbi történelmének legmenőbb és legszebb női játékosai?

cosmo.jpg

A  rögbi számos gyönyörű  játékost adott ennek a sportnak. Ők nem csak szépek, hanem kivételes játékkészségekkel is rendelkeznek - írja az egyik angol szaklap. A női rögbijátékosokat rajongók milliói követik a közösségi médiában. Ezzel párhuzamosan gyakorta az újságok címlapjára is rákerülnek, ezzel és segítik a sport népszerűsítését. Ők azok, akik jó példával szolgálhatnak  mindenki számára  kitartással,  szorgalommal és az egészséges táplálkozással kapcsolatos kérdésekben. 

 

A The Sportsgrail újságírói úgy vélik,  ilyen példakép Vicky Fleetwood, egykori junior gátfutó, személyi edző és rögbi világkupa-győztes, aki korábban tagja volt Anglia  hetes válogatottjának is. Ugyancsak nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében Ellie Boatman, a gyönyörű rögbi szélső, aki gyakorta nyilatkozik a testedzés jótékony hatásairól. Az angol játékos minden interjúban elmeséli saját történetét is: „Iskolás koromban sokan nem fogadták el, hogy kedvenc sportom a rögbi. Sokáig még felnőtt koromban is  nagyon nehéznek találtam, hogy bizonyos emberek megkérdőjelezik, hogy miért játszom ezt a kemény sportot. Ugyanakkor eredményeimmel ma már nekik is be tudom  bizonyítani, hogy mi mindent el lehet érni nőként is ebben a sportágban ". 

Charlotte Caslick Tradie Comfy AF Advert 15s - YouTube

Az újság  pozitív példaképek közé sorolta Charlotte Caslick ausztrál játékost is, aki olimpiai aranyérmesként  szintén kiemelkedő sikerekkel büszkélkedhet. Ő az, aki a közösségi médiában is mindent megtesz azért, hogy  inspirálja követőit arra, hogy ők is hasonló teljesítményt nyújthassanak céljaik elérésének érdekében.

Természetesen nekünk magyaroknak a hazai lányok a legszebbek. Őket is láthatjuk majd a hamarosan kezdődő rögbi Európa-bajnokságon, amelyet Budapesten rendeznek meg. 

A képre kattintva jegyet is vásárolhatunk az eseményre: 

trophy_640x360.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trophy7.blog.hu/api/trackback/id/tr2617852423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rugby Europe 7’s Trophy 2022.

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása