Mi a közös Muhammad Aliban és a rögbiben?
A TIPPMIX.HU is támogatja a magyar rendezvényt

Az osztrák játékgyártó idén dobta piacra gyűjtőknek készült  sorozatát. A 2022-es választékban két sporttörténeti játék jelent meg. Az egyikben az ökölvívás legendás alakjának életéből választott 54 fénykép segítségével  emlékeznek meg Muhammad Ali pályafutásának emlékezetes pillanatairól. A másik  54 kártyalapon az angol, skót, walesi és francia rögbi bajnokságok  történetének plakátjai, fényképei és karikatúrái idézik fel a sportág XX. századi történetét.

 A régi sportesemények felidézése mellett, most érdemes kimozdulni  otthonról.  A képre kattintva jegyet is vásárolhatunk  Budapest legizgalmasabb sporteseményre, a Rögbi Eb-re: 

 

trophy_640x360.jpg

 

Erre az eseményre biztos, hogy érdemes lesz eljönni, ha mégsem tudsz itt lenni velünk, akkor izgalmas sporteseményekre fogadhatsz a TIPPMIX.HU oldalain is. Itt több nemzetközi rögbimérkőzésre is lehet fogadni. A TIPPMIX.hu a Magyar Rögbi Szövetség hivatalos támogatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://trophy7.blog.hu/api/trackback/id/tr1917852603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rugby Europe 7’s Trophy 2022.

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása