A királyi családnak írtak levelet a magyar sportolók

Kevesen tudják, hogy február óta Kate Middleton a védnöke az Egyesült Királyság  rögbi szövetségének. Cambridge hercegnője a Rugby Football Union és a Rugby Football League  királyi patrónusa, miután Erzsébet királynő őt bízta meg a sport népszerűsítésével. 

A sportos, háromgyerekes hercegnő  egy 34 másodperces videóban mutatta meg remek rögbi tudását a cambridge-i Instagram és Twitter oldalán. Ezzel bizonyítva, hogy nem fog félni attól, hogy teljes mértékben bekapcsolódjon a hagyományos angol sportba. 

Az erről készült filmet itt nézheti meg:

A hercegnő kedvenc csapata most Magyarországra érkezik, hogy részt vegyen az Európa-bajnokságon. Ennek alkalmából a Magyar Rögbi Szövetség levélben meghívta Budapestre Kate Middletont is.

A királyi család egyéként több alkalommal is járt Magyarországon. Csak kevesen tudják, hogy Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő 1973-ban például a Bábolnai és a Dióspusztai Állami Gazdaságokat tekintette meg, ahol lovasbemutatókon is részt vettek. Később pedig az 1984-ben Szilvásváradon megrendezett 7. négyesfogathajtó világbajnokság vendége  volt a királyi pár. Majd 1993-ban ellátogattak Bugacra és Kecskemétre is.

A királyi család kedvenc rögbi csapata ezen a rendezvényen vesz majd részt. Jegyek a képre kattintva vásárolhatók.

trophy_970x90.jpg

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trophy7.blog.hu/api/trackback/id/tr4417850705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rugby Europe 7’s Trophy 2022.

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása