Esztergomba vitték az aranyat

Az Esztergomi Vitézek csapata nyerte a hetesrögbi országos bajnokságot, a döntőben 19–7-re győzte le az előző idényben győztes Battai Bulldogok gárdáját.

Az  olimpiai szakág országos döntőjében ezúttal hat csapat vett részt. A végső győzelemre leginkább esélyes két együttes s csoportkörben magabiztosan hozta győzelmeit. A Bulldogok előbb a DEAC Huszárok (19–12), majd a Fehérvár (14–5) együttesét múlták felül, míg a Vitézek visszavágtak a Fit World RC Szegednek (27–5) a XV-ös döntőben két héttel ezelőtt elszenvedett vereségért, illetve azt követően jobbnak bizonyultak a Tárnoknál is (40-10).

 

Tornán résztvevő játékosok: 
Vodicska Hunor, Sőlősi Dáriusz ,Csapó Erik, Visi Péter, Rácz Regő,
Tímár Ádám, Szóda Imre, Hullár Milán, Suiogan Tímár, Szalma Erik
Edző: Sőlősi László

A nemzeti bajnokság után, a magyar válogatott mérkőzéseire is érdemes lehet kilátogatni,  amelyre itt lehet jegyeket vásárolni. 

trophy_970x90.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://trophy7.blog.hu/api/trackback/id/tr9617850683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rugby Europe 7’s Trophy 2022.

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása