Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Rögbi Szövetség

A  tragikus hirtelenséggel elhunyt Makai Gábor utódjaként kapott helyet az elnökségben  Sütő László, a kecskeméti ARC egyik frontembere.. “Süti személyeben egy igazi "megoldóember", gyakorlatias, az üzleti világban jártas sporttárssal gyarapodott a szövetség elnöksége - mondta Kiss Antal a MRGSZ elnöke. 

Magyar Rögbi Szövetség - Home | Facebook

 Kincsem Parkban megtartott  közgyűlés barátságos hangulatban, teljes egyetértésben zajlott. Kiss Antal kiemelte: Óriási  összefogást tapasztalok a szövetségben. Ezekben a hetekben  mindenki azért dolgozik, hogy a közelgő EB jól sikerüljön.  Mint ismert,  június 17-19. között Budapesten szervezik meg a rögbi Európa-bajnokságot. A kontinens viadalának hivatalos neve: Rugby Europe women and men 7’s Trophy. A  szövetség elnöke elmondta azt is, hogy szeretné, ha minél többen kilátogatnának az eseményre, hiszen a sportág krémje, Európa legjobb csapatai fognak a budapesti pályán játszani.

Az eseményre jegyek erre a linkre kattintva vásárolhatók.
trophy_970x90.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://trophy7.blog.hu/api/trackback/id/tr9517850743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Rugby Europe 7’s Trophy 2022.

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása